ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Επίσκεψη στο Βόλο από τους AHEPA HELLAS

Στο Βόλο, θα μεταβεί το Σαββάτο 19 Ιανουαρίου 2019, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Περιφέρειας – 25 της γνωστής Ελληνο – Αμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης.

Τα μέλη του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου της Οργάνωσης, θα συνεδριάσουν υπό την προεδρία του Κυβερνήτη κ. Ευστάθιου Κεφαλίδη στις 11:30 π.μ., στο Ξενοδοχείο ΠΑΡΚ  στην Δεληγιώργη αρ. 09 στον Βόλο.

Η AHEPA (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών, με δαπάνες της Οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη Πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Τα μέλη της οικογένειας της AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις σαράντα χιλιάδες στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (ΑHEPA HELLAS). Στους καιρούς της βαθειάς οικονομικής κρίσης, είναι ο μεγαλύτερος Ομογενειακός εθελοντικός, φιλανθρωπικός Οργανισμός, που έχει προσφέρει υγειονομικό υλικό και τρόφιμα, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, μέσω των οργανωτικών δομών της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η AHEPA HELLAS, δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2000 και έχει ενεργή παρουσία σε 35 σημεία σε όλη την Επικράτεια, μέσα από τα τοπικά της Τμήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας 25 (AHEPA HELLAS), απαρτίζεται από 12 αιρετά μέλη, τα οποία προέρχονται από όλα τα μέρη της χώρας και κάθε μήνα συνεδριάζουν και σε διαφορετική πόλη της Ελλάδας.

Previous ArticleNext Article