Εργασία, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Το 24ο εστιατόριο McDonald’s της Ελλάδας ανοίγει στη Λάρισα

Με ένα νέο εστιατόριο στη Λάρισα, η εταιρία Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Το νέο εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει στις 22 Ιανουαρίου επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37.

Πρόκειται για το 24ο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald’s στη Λάρισα ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με «καθαρές» γραμμές που ζωντανεύουν από pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση. Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Το νέο εστιατόριο McDonald’s διαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι,  χώρο στάθμευσης και υπηρεσία Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου εστιατορίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στις 5μμ, με «οικοδέσποινα» την Ευαγγελία Αραβανή. Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και happenings για μικρούς και μεγάλους. Ξυλοπόδαροι και face painting θα διασκεδάσουν τα παιδιά, ενώ θα πραγματοποιηθεί μια ειδική παράσταση με φώτα (light show).

Όπως δηλώνει ο Victor Tedesco, Managing Director (Διευθύνων Σύμβουλος) της Premier Capital plc, που είναι ο Developmental Licensee για την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε την εμπειρία McDonald’s στη Λάρισα, με ένα εκπληκτικό εστιατόριο και όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών.

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με σύγχρονες ψηφιακές οθόνες που προσφέρουν στον πελάτη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία.

Ο στόχος μας για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας και υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία εννέα ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας».

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια  ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.

Previous ArticleNext Article