LIFESTYLE, top, Μαγνησία, Τηλεόραση

Το αποψινό Power of Love έχει αέρα Βολιώτικο!

Η πανέμορφη 19χρονη, Θεοδώρα Κουρούπη – που έχει καταγωγή και από τη Σκόπελο – γεννήθηκε και μεγάλωσε στην  Κομοτηνή και από το 2017 μένει στο Βόλο. Σπουδάζει αισθητικός και είναι ένα παιδί με αρχές και ήθος που έμαθε από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη και να στηρίζεται στον εαυτό της.

Εμείς συναντήσαμε τον πατέρα της Παναγιώτη Κoυρούπη και μας μίλησε για τη συμμέτοχη της Δώρας στο Power of Love.

Θεσσαλική Press: Κύριε Κουρούπη καλημέρα. Απόψε θα είναι το πρώτο επεισόδιο του Power of Love που θα συμμετάσχει η Δώρα. Πώς πήρε την απόφαση  να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι ;

Παναγιώτης Κουρούπης : Την απόφαση την πήρε η Δώρα αφού το συζητήσαμε όλοι μαζί… Το σκεπτικό της ήταν να ζήσει την εμπειρία ενός παιχνιδιού μέσα από την τηλεόραση, να το απολαύσει και να περάσει ευχάριστες στιγμές.

Θ.P: Πώς αντιμετωπίσατε την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι ;

Π.Κ.:  Γνωρίζοντας το χαρακτήρα της και το πόσο καλό παιδί είναι η Δώρα ξεπεράσαμε τις όποιες αναστολές είχαμε. Της έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα εκθέσει ούτε τον εαυτό της ούτε την οικογένεια της.

Θ.Ρ :Έχετε μιλήσει μαζί της από τότε που μπήκε μέσα στο σπίτι του Power of Love; Επιτρέπεται να έρχεται στο σπίτι της;

Π.K.: Έχουμε μιλήσει ,είναι πολύ καλά ,το διασκεδάζει αρκετά και περνάει ευχάριστα με τους συμπαίκτες της. Δεν ξέρουμε ακόμα αν επιτρέπεται να έρχεται Ελλάδα…Μέχρι στιγμής την καμαρώνουμε από την τηλεόραση.

Θ.Ρ :Με τη συμμετοχή της στο Power of Love θα εκτεθεί στο ευρύ κοινό …είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει αυτό;

Π.Κ.: Η Δώρα είναι ένα κορίτσι που δεν μασάει πουθενά. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι αρκετά ώριμη και προσγειωμένη .Είμαι σίγουρος ότι θα διαχειριστεί την δημοσιότητα αυτή με τον σωστό τρόπο και δεν θα προβεί σε κάτι το οποίο μπορεί να την εκθέσει και να την προσβάλει.

Θ.Ρ.: Όταν σας ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή στο παιχνίδι, πώς αισθανθήκατε;

Π.Κ : Με το άκουσμα ότι η Δώρα θα φύγει για Κωνσταντινούπολη αγχώθηκα γιατί δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσει εκεί, αλλά δεν της το έδειξα. Μέρα με τη μέρα όμως χαλάρωνα και χαιρόμουνα που έκανε κάτι που το ήθελε πολύ. Τη μέρα που την πήγαμε  στο αεροδρόμιο ήμασταν όλοι αρκετά συγκινημένοι και φορτισμένοι. Της ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και είμαστε  σίγουροι ότι θα την έχει. Εξάλλου σαν οικογένεια είμαστε πολύ δεμένοι και στηρίζει ο ένας τις επιλογές του άλλου!!

Η συμβουλή που της έδωσα ήταν να είναι αληθινή, να μην μπει σε ίντριγκες και ζήλιες και να απολαύσει την όλη εμπειρία…

Εμείς ευχόμαστε στην πανέμορφη Δώρα Κουρούπη καλή επιτυχία και να επιστρέψει στην Ελλάδα ως νικήτρια του παιχνιδιού!!

Ακολούθησε την στο Instagram:

@theodora_kouroupi

Συνέντευξη: Ουρανία Σταμούλη

Previous ArticleNext Article