Αγορά, Διάφορα

Ιπτάμενα Άστρα 2019: Όσα πρέπει να γνωρίζεται

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Φενγκ Σούι, που φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα. Είναι οι «επισκέπτες» που έρχονται από τις οκτώ κατευθύνσεις στις 3 με 4 Φεβρουαρίου κάθε έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πώς θα επηρεάσουν τους τομείς του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου. Η ενέργεια των ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Φενγκ Σούι επηρεάζει όχι μόνο την ενέργεια του κάθε κτιρίου, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται εκεί.
Τα ευοίωνα Άστρα φέρνουν πλούτο και ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς, όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι τομείς που επισκέπτονται τα δυσοίωνα Άστρα πρέπει να αποφεύγονται, ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.
Η γνώση της ετήσιας θέσης τους ξεκλειδώνει το ενεργειακό μοτίβο του έτους και μπορεί να κάνει όλη την διαφορά στο, αν το έτος σας είναι καλό ή όχι – και το σημαντικό είναι, ότι το αποτέλεσμα είναι υπό τον έλεγχό σας.
Μπορείτε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε την γνώση που σας προσφέρει η τεχνική των Ιπτάμενων Άστρων, για να βελτιστοποιήσετε την τύχη σας, για το έτος του Γιν Γήινου Χοίρου 2019. Καλό είναι να έχετε όλες τις θεραπείες του Φενγκ Σούι στην θέση τους, πριν από την πρώτη του ημέρα του κινέζικου έτους, που είναι στις 5 Φεβρουαρίου 2019.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 

Είδη Φενγκ Σούι & Βάστου – Κ. Καρτάλη 150, Βόλος

 

Previous ArticleNext Article