Εθελοντισμός, Κοινωνία, ΠΑΙΔΙ

Γίνε Εθελοντής στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για 4η συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα «Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες (ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από το χρόνο τους και να δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές, συνδυάζοντας διάφορα υλικά και χρώματα. Όλα τα είδη που κατασκευάζονται στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του οργανισμού, από εργαζόμενους κι εθελοντές, διατίθενται τόσο στα bazaars που πραγματοποιούνται πανελλαδικά όσο και στο e-shop του για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεών του.

Για μία εβδομάδα, από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 2 Μαρτίου, τα «Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια» στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Πάτρα, τον Πύργο, τη Λάρισα, την Τρίπολη, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα, τα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης περιμένουν τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα που θα βρουν εδώ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjoMjkOlroqpjM3KYob5j7QHmA9JGb5JpBWThDE2LTvnojeA/viewform μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2019.

Η κάθε υποψήφια οικογένεια μπορεί να δηλώσει μια βάρδια.

Θεμέλιος λίθος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι εθελοντές, που εδώ και 23 χρόνια με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στη συνέχιση του έργου του. Οι εθελοντές απασχολούνται σε όλες τις δράσεις του οργανισμού πανελλαδικά και καλύπτουν βασικές ανάγκες, τόσο με τη ειδικότητά τους όσο και με την εκπαίδευσή τους στις προκαθορισμένες δράσεις του οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει…. γιατί ο εθελοντισμός στο Χαμόγελο είναι υπόθεση Οικογενειακή!

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Τηλ. 2410-560900, thessaliacoord@hamogelo.gr

Previous ArticleNext Article