Αστυνομικά νέα, Μαγνησία

Στον φούρνο και το οικόπεδό του έκρυβε χασισόδεντρα ο 41χρονος αρτοποιός στο Βόλο

Στα μαλακά έπεσε ένας 41χρονος αρτοποιός που είχε συλληφθεί στον Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έκαναν έρευνες στον φούρνο και τα δυο σπίτια του και κατάσχεσαν ξεριζωμένα χασισόδεντρα και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, είχαν βρεθεί 24 αποξηραμένα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 50 εκατοστών, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46,5 γραμμαρίων, άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και δύο συσκευές αποξήρανσης. Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα ο 41χρονος να συλληφθεί και να του ασκήσει ο εισαγγελέας δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, ο αρτοποιός παραδέχτηκε ότι κάνει περιστασιακά χρήση ναρκωτικών, όμως ισχυρίστηκε ότι τα 24 δενδρύλλια που βρέθηκαν σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, δεν ήταν δικά του αλλά τα καλλιεργούσε άγνωστος χωρίς να το γνωρίζει εκείνος. Τελικά, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη του με εγγύηση 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article