Ειδήσεις, Μαγνησία

32χρονος στο Βόλο απειλούσε την πρώην ερωμένη του!

Ρεζίλι στους γείτονές της και στο φιλικό της περιβάλλον είχε κάνει την πρώην σύντροφό του ένας 32χρονος, ο οποίος έγραφε κείμενα με άσεμνες λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή στην… είσοδο της πολυκατοικίας της στο Βόλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Η ζωή της 37χρονης γυναίκας είχε μετατραπεί σε κόλαση εδώ και ένα μήνα, καθώς εκτός από τις δημόσιες «αποκαλύψεις» του πρώην της για τα προσωπικά της, διαπίστωσε ότι είχε δημιουργήσει και τρία ψεύτικα προφίλ στο όνομά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, από τα οποία έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο σε φιλικά της πρόσωπα! Επιπλέον, ο 32χρονος της έστελνε στο κινητό απειλητικά μηνύματα.

Όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η 37χρονη κατήγγειλε τον δράστη στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Παρ’ όλο που, σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», εκείνος παραδέχθηκε μόνο τα απειλητικά μηνύματα, του ασκήθηκε δίωξη με βαριές κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, απειλή και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντική δυσφήμηση και αφέθηκε ελεύθερος ως την δίκη του από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article