Εκδηλώσεις, Εκκλησία, Εκπαίδευση - Παιδεία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Σε κλίμα συγκίνησης η χθεσινή επετειακή εκδήλωση του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος

Στις 14 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επετειακή εκδήλωση που διοργανώθηκε, με αφορμή την συμπλήρωση των είκοσι χρόνων λειτουργίας του Βρεφονηπιακού  Σταθμού κάτω από τη σκέπη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, κος Δημήτριος Σουλιώτης ο οποίος αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται όλα αυτά τα χρόνια από Σταθμό. Ακολούθησε η προβολή ενός ντοκιμαντέρ που «ταξίδεψε» τους θεατές νοερά, φανερώνοντας την πορεία του σχολείου στο χρόνο.

Στη συνέχεια, θέλοντας να αναδειχθεί η σημαντική πορεία όλων αυτών των χρόνων μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα , οι παιδαγωγοί, οι γονείς και οι μαθητές μας ανέβηκαν στη σκηνή και παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο.

Η συγγραφή και η σκηνοθεσία ανήκουν στην κα Βίκυ Νινιζοπούλου, ενώ στη μουσική επιμέλεια βρισκόταν ο μαέστρος Γιάννης Ευστρατιάδης. Συμμετείχαν και οι μουσικοί: κύριος Βασίλης Τάτσης στο ακορντεόν και Θανάσης Παγουρτζής στο βιολί παλιός απόφοιτος και αυτός του σχολείου .

Τέλος, την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς το προσωπικό του Σταθμού για την καθημερινή προσπάθεια τους να γαλουχούν παιδιά με γνώμονα τις θρησκευτικές αξίες καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο Σταθμό.

Previous ArticleNext Article