Uncategorized

Πολύτεκνη μητέρα η 38χρονη που χτύπησε τον άντρα της με μπαλτά στην Καλαμάτα

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εξελίχθηκε χτες το πρωί στην Καλαμάτα στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας όταν μια 38χρονη γυναίκα τραυμάτισε με τον μπαλτά τον 46χρονο συζυγό της.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν μετά από μια οικογενειακή συζήτηση, ξαφνικά τα αίματα άναψαν και η 38χρονη αλλοδαπή, μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, επιτέθηκε με τον μπαλτά στον 46χρονο Έλληνα σύζυγό της.

Μάλιστα η 38χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία, τραυμάτισε τον άνδρα της με δύο χτυπήματα στο κεφάλι και άλλο ένα στο δεξί του χέρι.

Ο 46χρονος κατάφερε και ξέφυγε από την σύντροφό του και με το αυτοκίνητο του πήγε έως το νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες ενώ χρειάστηκε να του γίνουν και ράμματα για τα τραύματα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί αμέσως τον περιέθαλψαν και του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι πέρα από το βαθύ θλαστικό τραύμα που έφερε, είχε και κάταγμα κρανίου.

Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, προκειμένου να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση καθώς στο νοσοκομείο Καλαμάτας δεν υπήρχε γιατρός.

Ώστοσο η κατάσταση του πολύτεκνου πατέρα δεν εμπνέει ανησυχία και έχει επιστρέψει από το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική.

Να σημειωθεί πως οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία καθώς ο άτυχος 46χρονος τους κατήγγειλε το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article