Εκπαίδευση - Παιδεία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Διαγωνισμός Υποτροφίας για μαθητές των Γυμνασίων του Βόλου – Αγριάς – Μηλέων την Τετάρτη 22 Μαΐου στο ΤΕ Μαγνησίας

Το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την υποτροφία που προσφέρει φέτος σε μαθητή/ μαθήτρια που φοιτά στην Γ΄ τάξη των Γυμνασίων του Βόλου, Αγριάς ή Μηλεών Πηλίου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στις 18:00, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η πλήρης υποτροφία αφορά στα έξοδα φοίτησης και διαμονής στο Οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια και προσφέρει την επιλογή στον μαθητή/τρια να ακολουθήσει είτε το πρόγραμμα του Γενικού Ενιαίου Λυκείου είτε το πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου που προετοιμάζει τους υποψηφίους για σπουδές σε κορυφαία πανεπιστήμια και κολέγια του εξωτερικού.

Για την επιλογή του μαθητή έχει οριστεί να διεξαχθεί γραπτή δοκιμασία τον Ιούνιο του 2019.

Η υποτροφία εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα υποτροφιών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Η απονομή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής του, ωστόσο το Πρόγραμμα Υποτροφιών με τη σημερινή του μορφή δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ΄60. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, έχουν απονεμηθεί σχεδόν 2.000 υποτροφίες. Αυτή τη στιγμή περίπου 200 μαθητές στο Γυμνάσιο και το Λύκειο φοιτούν με ολική ή μερική υποτροφία.

Πληροφορίες: Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών και Υποτροφιών Κολλεγίου Ανατόλια

τηλ. 2310 398 203, email: enroll@anatolia.edu.gr

Previous ArticleNext Article