LIFESTYLE, Τηλεόραση

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα, η οποία εδώ και πολύ καιρό έδινε σκληρή μάχη αντιμετωπίζοντας πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ηθοποιός ήταν σπίτι της και πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ συνέχιζε να παλεύει με τον καρκίνο.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου στην Ηράκλεια Χαλκιδικής.

Τα σοβαρά προβλήματα και το εγκεφαλικό του 2002

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της, η μία πλευρά του σώματός της είχε παραλύσει, ενώ μέχρι πρόσφατα, αντιμετώπιζε και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

«Απλώς κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Όπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα. Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς μου «ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη»», περιέγραφε σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso.

Η Γιούλη (Τζούλια) Μπάρκα ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός τη δεκαετία του 1980. Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές Βιντεοταινίες της εποχής.Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα εξαιτίας ενός σκανδάλου.

Πηγή: newsbeast.gr

Previous ArticleNext Article