LIFESTYLE, Ειδήσεις, Ελλάδα

Νεκρός σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, περσινός νικητής του Power of Love

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στη Συγγρού, ανήμερα των γενεθλίων του 28χρονου

Ο Πάνος Ζάρλας, νικητής του περσινού Power of Love, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις δύο το πρωί, ενώ ο 28χρονος οδηγούσε με την μηχανή του στη Συγγρού.

panos_zarlas01

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ύψος της Συγγρού απέναντι από το Ωνάσειο και «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα των 28 γενεθλίων του και την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην Λεωφόρο Συγγρού οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

Ποιος ήταν ο Πάνος Ζάρλας
Ο Πάνος Ζάρλας συμμετείχε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στο reality του ΣΚΑΪ Power Of Love και από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Είχε κάνει σχέση μέσα στο παιχνίδι με την Στέλλα Μιζεράκη και είχε καταφέρει να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.  Η σχέση του ζευγαριού τελείωσε λίγο καιρό αφότου ολοκληρώθηκε το reality, οι δυο τους όμως είχαν πολύ καλές σχέσεις.

zarlas
Πηγή: protothema.gr
Previous ArticleNext Article