Ειδήσεις, Κόσμος

Αγοράκι δύο ετών βρέθηκε δίπλα στους νεκρούς γονείς του

Τα σενάρια θρίλερ ωχριούν μπροστά σε όσα συνέβησαν στην πραγματικότητα, στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας. Ένας πατέρας έσφαξε τη γυναίκα του με τσεκούρι και ακολούθως θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά και στη ζωή του μόλις δύο ετών γιου του. Ο μικρός κατάφερε να διαφύγει, ο συζυγοκτόνος ωστόσο κρεμάστηκε με θηλιά στο σαλόνι. Το αγόρι των δύο ετών, βρέθηκε ζωντανό μετά από πολλές ημέρες, δίπλα στους νεκρούς γονείς του, μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι.

Η υπόθεση ξεπερνά κάθε -νοσηρή- φαντασία. Πρόκειται για ένα έγκλημα και μία τροπή που ούτε στον κινηματογράφο δεν μπορείς να συναντήσεις.

ukraine_main

Ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Andriy Demyanchuk επιτέθηκε στην οικογένειά του, μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζαν. Ο ζηλιάρης σύζυγος είχε πιστέψει ότι η 26χρονη Olena Demyanchuk διατηρεί με άλλον άντρα εξωσυζυγική σχέση. Ο 33χρονος άρπαξε ένα τσεκούρι και κυριολεκτικά κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Ακολούθως, ο Ουκρανός μηχανικός αυτοκινήτων έφτιαξε δύο θηλιές. Μία για τον ίδιο και μία για τον μόλις δύο ετών γιο του. Πέρασε τις θηλιές στο λαιμό του παιδιού και στον δικό του και ανέβηκε σε μία καρέκλα, με τον γιο του αγκαλιά. Ο 33χρονος κλώτσησε την καρέκλα με το πόδι του.

Για καλή του τύχη, η θηλιά που είχε το παιδί στον λαιμό του, ήταν πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο πάτωμα.

ukarine1

Για δύο ημέρες, το μικρό αγόρι ήταν στο ίδιο δωμάτιο, με τους νεκρούς γονείς του. Όταν οι συγγενείς και φίλοι δεν κατάφεραν για πολλές ώρες να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι, τότε ειδοποίησαν την αστυνομία και ζήτησαν να γίνει έλεγχος. Οι αστυνομικοί βρήκαν το μικρό αγόρι σε καθεστώς απόλυτου τρόμου. Το παιδί δεν μπορούσε ούτε να κλάψει από το σοκ και αμέσως μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο και σε ειδικούς γιατρούς για ψυχολογική και σωματική εξέταση.

Ο ιατροδικαστής που το εξέτασε, διέκρινε αμέσως τα σημάδια από τη θηλιά στον λαιμό του. Οι γιατροί εκτίμησαν ότι η φυσική κατάσταση του 2χρονου αγοριού είναι πολύ καλή, θα χρειαστεί όμως ψυχολογική υποστήριξη και ειδική αγωγή, προκειμένου να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ όσων αντίκρισε με τα ματάκια του. Στο πλευρό του παιδιού βρισκονται ήδη οι παπούδες και οι γιαγιάδες, παρ’ ότι το σοκ που και εκείνοι έχουν υποστεί, είναι τεράστιο.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article