Αστυνομικά νέα, Ελλάδα, Κοινωνία

Καλαμαριά: Νεκρή βρέθηκε 63χρονη μέσα σε λίμνη αίματος

Νεκρή σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς βρέθηκε σήμερα το πρωί μία 63χρονη γυναίκα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την άτυχη γυναίκα βρήκε το πρωί μέσα στο σπίτι η κόρη της.Η 63χρονη, η οποία έχει δύο παιδιά, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως αναφέρουν πληροφορίες από περίοικους.

kala2
 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.Η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη πριν από λίγους μήνες που είχε αποφέρει σημαντικό ποσό στην 63χρονη Ιφιγένεια, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, σήμερα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την αστυνομία που προσπαθεί να συμπληρώσει το πάζλ της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα η οποία ζούσε μαζί με την κόρη της φαίνεται πως έγινε στόχος όταν μαθεύτηκε πως πούλησε την επιχείρησή της στη Σαντορίνη εισπράττοντας αρκετά χρήματα.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται να διαπιστωθεί εάν οι δράστες ή ο δράστης εισέβαλαν στο σπίτι ή το θύμα άνοιξε από μόνο του την πόρτα του διαμερίσματος. Εάν διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού οι έρευνες της αστυνομίας θα στραφούν στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης.

Πηγή: thestival, voria

Previous ArticleNext Article