Εκδηλώσεις, Εκκλησία, Μαγνησία

Φιλανθρωπική εκδήλωση «Kοντά στην Ενορία μας» σήμερα στο Βόλο

Την Κυριακή  23 Ιουνίου και ώρα 7:00μμ  οι «Μαμάδες της Μαγνησίας» σας  προσκαλούν  στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου σε μια συνειδητή συμμετοχή  στη φιλανθρωπική ζωή της Ενορίας μας .

Από εσάς είναι αρκετή η πολύτιμη παρουσία σας κι  ένα τρόφιμο μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του συσσιτίου των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας  .

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μ. Δημητριάδος πατέρας Δαμασκηνός Κιαμέτης θα χαιρετίσει την εκδήλωση και θα ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για το έργο και τις ανάγκες της Ενορίας μας.

Oι  «Μαμάδες της Μαγνησίας»  θα προσφέρουν παιδικά λογοτεχνικά βιβλία που συγκεντρώσανε για  τον  πολυχώρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών  ,«Ο μικρός Παράδεισος» , ρούχα και παιχνίδια που θα συλλέξει  ο  Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου, “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και τρόφιμα μακράς διαρκείας για το το «Σπίτι Γαλήνης» της Ανάληψης που σιτίζει άπορους συμπολίτες μας.

Μετά την εκδήλωση θα μοιραστούν στους παρευρισκόμενους  ροφήματα με βότανα και στέβια και θα προσφερθούν ψητά εδέσματα και γλυκά για να κλείσουμε ευχάριστα  γονείς και μαθητές  τη φετινή σχολική  χρονιά.

Οι «Μαμάδες της Μαγνησίας»  και η κα Δωροθέα Πέρπερα  ευχαριστούν προκαταβολικά όλους όσους θα συνδράμουν αφιλοκερδώς για την πραγμάτωση της κοινωνικής δράσης  «Kοντά στην Ενορία μας» :μαμάδες ,παιδιά, φίλους εθελοντές, μουσική «Ωδείο Παλάσκα»,εδέσματα  το ψητοπωλείο «K157»,παγωτό  το Ζαχαροπλαστείο «Μελίνι», «Σφραγίδες Χαράξεις Αρχιτεκτονική Μακέτα» Αγιώτης Σπύρος, ροφήματα με βότανα και στέβια  «Stevia Sweet Fitness » Γ.Μπουρούνης, βιντεοληψία «STUDIO ΙΟΡΔΑΝΗΣ » Κυρενίδης Χρήστος ,φωτογραφία  «Το φωτογραφείο  »  Μπρουσοβάνα Μαρία , Τόλης  Διανέλλος ,βιβλία εκδόσεις «Μίνωας ».

Previous ArticleNext Article