top, Πολιτική

Η προγραμματική πρόταση της Ν.Δ. εγγυάται μια νέα πορεία για τη χώρα

Στην πανηγυρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Την παρουσίαση του 18σέλιδου προγράμματος, με τίτλο «Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα» έκανε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμευόμενος προσωπικά για την υλοποίησή του. Μεταξύ άλλων, ανέλαβε δεσμεύσεις για μείωση φόρων και εισφορών, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ασφάλεια των πολιτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εργαζομένων, κράτους και επιχειρήσεων, ενώ σημείωσε ότι η στήριξη των νέων οικογενειών αποτελεί για τον ίδιο «απόλυτη προτεραιότητα». Προανήγγειλε μείωση των φόρων, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «η δικαιότερη φορολογία απελευθερώνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα».

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαραβέγιας τόνισε ότι η προγραμματική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας εγγυάται μια νέα πορεία για τη χώρα, ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό λαό που «μάτωσε» τα χρόνια της κρίσης για να σταθεί όρθια η Ελλάδα. Με «όπλα» την ευθύνη, την αλήθεια και τον ρεαλισμό, η Νέα Δημοκρατία θα οδηγήσει την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης, ξαναδίνοντας αξία στη ζωή και στους κόπους  των πολιτών. Χωρίς λαϊκισμούς και ψέματα, θα προωθήσει ρεαλιστικές λύσεις στην οικονομία, στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια, στη δημόσια διοίκηση, στα εθνικά θέματα. Στηριζόμενη στις αρχές της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας, θα εργαστεί μεθοδικά για την ανάκτηση των κεκτημένων.

«Σ’ αυτή την προσπάθεια θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, προκειμένου να ανακόψουμε την οπισθοδρόμηση της χώρας, να προωθήσουμε λύσεις στα προβλήματα και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όλων των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέγιας και δεσμεύτηκε για μια ακόμη φορά απέναντι στους κατοίκους της Μαγνησίας ότι θα εργαστεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν δημιουργώντας κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας, χωρίς αποκλεισμούς.

 

Previous ArticleNext Article