Ελλάδα, Κοινωνία

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες – Δύο νεκροί, ένας χαροπαλεύει!

Μια 62χρονη οδηγός προκάλεσε το δυστύχημα – Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το όχημα που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας-Άρδασσας, πέφτοντας πάνω σε γκρουπ ερασιτεχνών αθλητών ποδηλασίας – Ελαφρά τραύματα φέρουν, ευτυχώς, οι άλλοι τρεις

Διαστάσεις τραγωδίας παίρνει το τροχαίο που προκάλεσε η 62χρονη οδηγός ενός αυτοκινήτου, όταν έπεσε πάνω σε μια ομάδα ποδηλατών έξω από την Πτολεμαΐδα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Δύο από τα έξι θύματα έχασαν τη ζωή τους και ένα ακόμη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας νεκρός ήταν 26 χρόνων και γνωστός ποδηλάτης από το Πλατανόρευμα Σερβίων της Κοζάνης, ενώ ο δεύτερος ήταν ένας 25χρονος από την Έδεσσα.

Οι υπόλοιποι τέσσερις ηλικίας 20 ως 30 χρόνων νοσηλεύονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου διακομίστηκαν με τρία ασθενοφόρα και ο ένας είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένος, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζεται από την Τροχαία η 62χρονη που του προκάλεσε.

Από τα πρώτα στοιχεία, προκύπτει ότι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας-Άρδασσας όπου κινούνταν η ομάδα των 12 ποδηλατών, πέφτοντας πάνω στο ένα από τα δυο γκρουπ στα οποία είχε χωριστεί.

Οι νεκροί και οι τραυματίες ανήκουν στην Assos-Forbikes Cycling Team, μια ερασιτεχνική ομάδα ποδηλασίας. Πραγματοποιούσαν την συνηθισμένη προπόνησή τους, ξεκινώντας από την Πτολεμαΐδα προς το χωριό Άρδασσας.

Φωτό του 26χρονου που έχασε τη ζωή του:

Φωτογραφίες του 25χρονου νεκρού

allos1
allos2
kozan_4
kozan_1
Πηγή: protothema.gr
Previous ArticleNext Article