top

Συνάντηση του Κ. Μαραβέγια με τη Δωροθέα Κολυνδρίνη και επισκέψεις σε Μητρόπολη και Αστυνομία

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δωροθέα Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον κ. Μαραβέγια για την πορεία των μεγάλων έργων στον Νομό, αλλά και για τις διεκδικήσεις της Περιφέρειας στο πλαίσιο της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλεται για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων τόσο στην ηπειρωτική όσο στη νησιωτική Μαγνησία. 
Ο κ. Μαραβέγιας αναγνώρισε το σημαντικό έργο που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας τα προηγούμενα χρόνια στον Νομό Μαγνησίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η πρόσφατη ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στην παράταξη του Κ. Αγοραστού, για μια ακόμη τετραετία, αποτελεί δικαίωση αυτής της προσπάθειας. 
Από την πλευρά της η Δωροθέα Κολυνδρίνη εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συμμετοχή του Κ. Μαραβέγια στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει τη «φωνή» του κόμματος στον Νομό, υπογραμμίζοντας τη στήριξη των ιδεών της Ν.Δ. και το ενδιαφέρον του για το μέλλον της χώρας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. επισκέφθηκε επίσης σήμερα την Μητρόπολη Δημητριάδος, όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, καθώς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλης Καραϊσκος.

Ο κ. Μαραβέγιας αναγνώρισε τη σημαντική συμβολή της τοπικής εκκλησίας στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως και τον κρίσιμο ρόλο της αστυνομίας στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των τοπικών φορέων με γνώμονα το καλό της τοπικής κοινωνίας.

Previous ArticleNext Article