Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία

Πότε ανακοινώνει ο ΟΑΕΔ τα αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019

Έως και αύριο Τετάρτη, 3 Ιουλίου, αναμένεται η ανάρτηση στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (oaed.gr) των προσωρινών αποτελεσμάτων για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019.

Σύμφωνα με την συνήθη διαδικασία, ο ΟΑΕΔ θα αναρτήσει προσωρινούς πίνακες δικαιούχων και παροχών καθώς και πίνακες αποκλειομένων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του ΟΑΕΔ.

Το voucher διακοπών λαμβάνουν 140.000 ωφελούμενοι.

Χρήσιμα στοιχεία

-Η επιταγή (voucher) χορηγείται δωρεάν
-Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ. Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια: από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας

Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων χορήγησης voucher, οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέξουν τα εξής:

– Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

– Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

– Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και τη λήξη του προγράμματος, το επόμενο έτος.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article