Ειδήσεις, Ελλάδα, Καρδίτσα

Δείτε τι υπήρχε μέσα στη λίμνη Πλαστήρα

Πριν δύο χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2017, ο Στέφανος Κρομμύδας «βούτηξε» στη Λίμνη Πλαστήρα και το ψάρι που έβγαλε είχε τρελάνει όλη την Καρδίτσα. Ωστόσο, πριν από δύο Κυριακές, ξεπέρασε το ρεκόρ του και έγινε πάλι θέμα συζήτησης.

Ο κ. Κρομμύδας, παρότι είναι 72 ετών, βουτάει σε βάθη 6-7 μέτρων στη λίμνη και αναζητά τους γουλιανούς ανάμεσα σε κλαδιά και κορμούς που βρίσκονται στο βυθό, σημεία που τα συγκεκριμένα ψάρια «φωλιάζουν» κατά την διάρκεια της ημέρας (το βράδυ βγαίνουν για βοσκή).
 Σε ένα τέτοιο σημείο εντόπισε και το μεσημέρι της Κυριακής τον γουλιανό που αλίευσε με το ειδικό γουλιανοντούφεκο (ψαροντούφεκο), όπως λέει ο ίδιος. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν επιχειρείς να βγάλεις το τεράστιο και πολύ δυνατό ψάρι έξω, πράγμα που το κατάφερε μια χαρά, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Δεν συμβαίνει όμως πάντα αυτό αφού υπήρξαν φορές που υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το ψάρι.
Συγκεκριμένα, ο κ. Στέφανος Κρομμύδας ψάρεψε στη Λίμνη Πλαστήρα ένα γουλιανό – «θηρίο», βάρους 70 κιλών και 2,15 μ. μήκους.

Δείτε τι ψάρι έπιασε στο βυθό της λίμνης:

Πηγή: newsbomb.gr

Previous ArticleNext Article