ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Γνωρίστε τα καινοτόμα προϊόντα Verway και βρείτε τα στο Βόλο

Η Verway ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2017 στην Ελβετία και αποτελεί έμπνευση και όνειρο ζωής ενός από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην ιστορία του δικτυακού μάρκετινγκ, τον Ίλαν Ντόγκαν.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια στον χώρο και έχοντας φτάσει το υψηλότερο επίπεδο στην εταιρία με την οποία συνεργαζόταν, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις αλλά και τις επαφές του ώστε να δημιουργήσει μια εταιρία πρότυπο με προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και με το πιο δίκαιο πλάνο καριέρας στον χώρο των δικτυακών πωλήσεων.

Έτσι γεννήθηκε η Verway (φέρ-γουέι, που σημαίνει “δίκαιος δρόμος”).

Η Verway έχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που αφορούν την ομορφιά, λύσεις για το σπίτι, υγεία & ευεξία, αποτοξίνωση, aloe vera & gourmet αλλά και πολλά άλλα.

Αξίζει να δοκιμάσετε την κρέμα ημέρας/νύχτας με πραγματικό κολλοειδή χρυσό 24k, θαλάσσιο κολλαγόνο & άλλα 8 συστατικά. Αντιρυτιδική δράση για τη νεανικότητα της επιδερμίδας σας.

Ξεχωριστό προϊόν είναι και το Verway DTX SKIN σπρέι αποκατάστασης, το οποίο είναι ένα 100% φυσικό ολιστικό καλλυντικό προϊόν για το σώμα και το πρόσωπο. Ενεργοποιεί την ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος, έτσι ώστε ακόμη και ακραίοι ερεθισμοί του δέρματος να περιθάλπονται ορατά και να εξυγιαίνονται. Η καθημερινή χρήση βοηθά στην ανανέωση της εμφάνισης, στην περίθαλψη και στην προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Για βέλτιστη λείανση, το VERWAY DTX SKIN θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το VERWAY DTX DRINK. Τα αντίστοιχα κύτταρα του δέρματος αντιμετωπίζονται από το VERWAY DTX SKIN από έξω και με το VERWAY DTX DRINK από μέσα προς τα έξω.

Βρείτε αυτά τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και όλες τις σειρές της εταιρίας στο Βόλο επικοινωνόντας με την κ. Λάσκου στο 6984258120, στην επίσημη σελίδα αλλά και στο Facebook.

Previous ArticleNext Article