top, Εκδηλώσεις, Μαγνησία

Volos Summer Beer Festival στις 19-20-21 Ιουλίου για πρώτη φορά στο Βόλο

Για πρώτη φορά στην πανέμορφη πόλη του Βόλου και υπό την Αιγίδα του Δήμου, οι λάτρεις της μπίρας θα ζήσουν τρεις ανεπανάληπτες ημέρες με παγωμένες μπίρες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνοδευόμενα από υπέροχους μπιρο-μεζέδες και ζωντανή μουσική.

Καταξιωμένοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Σταρόβας και οι 15 50, ο Λάμπης Λιβιεράτος , ο Xρήστος Mενιδιάτης και πολύ rock μουσική, θα μας χαρίσουν τρεις ανεπανάληπτες βραδιές.

Η μπίρα Λόλα ταξιδεύει στο Βόλο όπου θα βρίσκεται και αυτή για 3 μέρες στο καλοκαιρινό φεστιβάλ μπίρας.

Στις 19-20-21 Ιουλίου μετά τις 18 μ.μ στο χώρο του περιπτέρου στην πλατεία Πανεπιστημίου, θα βρίσκονται ο ζυθοποιός και τα στελέχη της ζυθοποιίας προκειμένου  να γνωρίσουν από κοντά τους φίλους της μπίρας και να τους προσφέρουν παγωμένες Lola Pilsner και Lola Belgian Ale, καθώς επίσης να παρουσιάσουν τις συνταγές και τη διαδικασία παραγωγής των ετικετών.

Η Ζυθοποιία Πηνειού παράγει τις 2 ετικέτες της (Pilsner & Belgian Ale) σε ιδιόκτητο εργοστάσιο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2019, στο 7ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου και είναι η πρώτη craft και απαστερίωτη μπίρα που παράγεται στη Λάρισα. Στο χώρο του ζυθοποιείου λειτουργεί ειδικός χώρος ζυθογνωσίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να  ενημερωθούν  και να δοκιμάσουν τις ετικέτες και να προμηθευτούν τις μπύρες αλλά και τα συλλεκτικά αξεσουάρ Λόλα.

 

Previous ArticleNext Article