Ειδήσεις, Μαγνησία

Ελεύθερος με τριετή αναστολή ο άντρας που περιέλουσε γυναίκα με βενζίνη στο Βόλο!

Ένοχος κρίθηκε για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο 36χρονος γνωστός ταραξίας με το προσωνύμιο «Κάμελ», ο οποίος συνελήφθη όταν έριξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 22χρονης που περπατούσε ανυποψίαστη στην πόλη.

Ωστόσο, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος. Στην δίκη κατέθεσε το παρ’ ολίγον θύμα του που δήλωσε ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 36χρονο, τον οποίο δεν γνώριζε. Εκείνος, ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είχε τη βενζίνη για να κάνει εισπνοές, ως υποκατάστατο ναρκωτικών και ότι… τρόμαξε όταν πέρασε δίπλα του η κοπέλα με αποτέλεσμα να του φύγει από τα χέρια το μπουκάλι!

Ο «Κάμελ» είχε περιλούσει με βενζίνη και μία 21χρονη κοπέλα τον Ιούλιο του 2018 και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο είχε μειώσει στις 18 Ιανουαρίου την πρωτόδική ποινή φυλάκισης των 40 μηνών χωρίς αναστολή καταδικάζοντας τον σε φυλάκιση 18 μηνών. Ο 36χρονος εξέτισε την ποινή του στις φυλακές Τρικάλων και αποφυλακίστηκε πρόσφατα.

πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article