top, Εκδηλώσεις, Θέατρο, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Η τεράστια επιτυχία “Λωξάντρα” στο Βόλο που μας συγκλόνισε

 Σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, η “Λωξάντρα” είναι μία παράσταση που μας ταξιδεύει μέσα σε χρόνους και παραδόσεις, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας δυναμικής και λαμπρής γυναίκας, το ρόλο τον οποίο ενσαρκώνει η Ελένη Κοκκίδου. Η Λωξάντρα είναι πρόσωπο υπαρκτό και μάλιστα η γιαγιά της Μαρίας Ιορδανίδου, της οποίας τη ζωή παρουσιάζει η συγγραφέας μέσα από το μυθιστόρημα της, στο οποίο είναι βασισμένο και το έργο, τονίζοντας βασικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων της Πόλης εκείνη την εποχή.

Η παράσταση με τον εξαιρετικό της θίασο βρέθηκε στο Βόλο την Κυριακή 4 Αυγούστου γεμίζοντας το δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη και συνεπαίρνοντας το κοινό. Ένα έργο γεμάτο συναισθήματα, γέλιο, νοσταλγία αλλά και συγκίνηση, με πολλή μουσική και τραγούδι που σε ταξίδευαν στα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τις μυρωδιές μιας άλλης Ελλάδας.

Πρωταγωνιστούν:
Ελένη Κοκκίδου, Γιώργος Αρμένης, Μιχάλης Μητρούσης, Ευαγγελία Μουμούρη, Χρύσα Παπά

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Κατερίνα Αντωνιάδου, Χρήστος Ζαχαριάδης, Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, Κωνσταντίνος Κυριακού, Γιάννης Κουκουράκης, Αλεξία Μουστάκα, Κοραλία Τσόγκα, Σόλων Τσούνης, Αλμπέρτο Φάις, Μαρία Χάνου, Χριστίνα Ψάλτη

«Τραγουδίστρια Ευθαλία» η Σοφία Παπάζογλου
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Previous ArticleNext Article