Μαγνησία, Τοπικά Νέα

Σε εξέλιξη το 1ο Διεθνές τουρνουά της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου

Το 1ο Διεθνές τουρνουά της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου με ισχυρούς σκακιστές, αρκετά χρηματικά έπαθλα και άλλα βραβεία ανά κατηγορία ξεκίνησε την Κυριακή 18 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Το τουρνουά, το οποίο συγκαταλέγεται στα 13 Διεθνή Ανοιχτά Τουρνουά 2019 της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους Α’ και Β’.

Οι δέκα πρώτες σκακιέρες θα αναμεταδίδονται online.

Διαιτητές των αγώνων θα είναι η Δρακάκη Άννα Μαρία και ο Μπάλλας Κλέων.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που στεγάζεται στο κτίριο Ματσάγγου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου πολύ κοντά στα ξενοδοχεία, την αγορά και την πανέμορφη παραλία της με τα τσιπουράδικα.

Οι έως τώρα συμμετοχές του Α’ ομίλου:

https://chess-results.com/tnr454396.aspx?lan=19

και του B’ ομίλου:

http://chess-results.com/tnr458402.aspx?lan=19.

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα και ελάτε στην πόλη του Βόλου να συνδυάσετε ένα πολύ δυνατό σκακιστικό τουρνουά με τις καλοκαιρινές σας διακοπές απολαμβάνοντας τις πανέμορφες παραλίες του Πηλίου και τα παραδοσιακά τσιπουράδικα του Βόλου.

Δηλώσεις συμμετοχής στη φόρμα: https://wp.me/p5LYyJ-fZ.

Πληροφορίες στο email: s.e.volou@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2421022220 και 6947326782.

Όλη την προκήρυξη μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπο:

https://chesswords.blogspot.com/2019/06/1-2019.html

Η Σκακιστική Ένωση Βόλου ήρθε σε συνεννόηση με διάφορα ξενοδοχεία (και ένα κατάλυμα) του Βόλου, που δύνανται να φιλοξενήσουν για την περίοδο του 1ου Διεθνούς τουρνουά (18-25 Αυγούστου), σε ειδικές τιμές, τους συμμετέχοντες στο τουρνουά (φροντίστε για έγκαιρη κράτηση καθώς μειώνεται η διαθεσιμότητά τους). Τα ξενοδοχεία και τις τιμές τους μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο:

https://sevolou.wordpress.com/author/sevolou/

Ιστοσελίδα Σ.Ε. Βόλου:  https://www.facebook.com/sevolou/

Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα και τον κόσμο καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων που διεξάγονται στην Ελλάδα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα: https://chesswords.blogspot.gr/.

Previous ArticleNext Article