Ειδήσεις, Ελλάδα

Αντιδράσεις για viral φωτογραφία που δείχνει αμάξι να τραβά σκύλο στο δρόμο στην Κρήτη

Νέα εκδοχή για την υπόθεση του οδηγού, που έδεσε έναν σκύλο από τον λαιμό και τον έσερνε με το αυτοκίνητο έδωσε ένας φιλόζωος, όπως και η Ομάδα Εθελοντών «Νοιάζομαι», μέσω αναρτήσεών τους στο Facebook.

Ο Γιάννης Σκεπετζάκης, που έχει πλέον αναλάβει τη φροντίδα του σκύλου, υποστηρίζει ότι ο ηλικιωμένος οδηγός ήθελε να προφυλάξει το ζώο από το να το σκοτώσουν και το μετέφερε λίγα μέτρα.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος στοχοποιήθηκε και τελικά βρέθηκε στην αστυνομία κατηγορούμενος, ενώ έκανε μια καλή πράξη.

«Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη… και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος…. απλά δεν είχε δύναμη Λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν Αυτοί που είχαν τα πρόβατα το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου ..το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος… γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα Στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.. και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του .. Μία συμβουλή από εμένα μην προβαίνετε σε λάθος κοινοποιήσεις χωρίς να διασταυρώνεται τα πραγματικά περιστατικά Μη γίνεστε όχλος γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι….», έγραψε.


Σε νέα του ανάρτηση, ο κ. Σκεπετζάκης ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την ευθύνη του σκύλου και είπε ευχαριστώ στον οδηγό που τον μάζεψε για να τον προστατεύσει.

«Τώρα το σκυλάκι είναι μαζί μου θα του πάρει λίγο χρόνο να εγκλιματιστεί με τα άλλα και σε αυτά θα πάρει λίγο περισσότερο αλλά τουλάχιστον έχει ένα σπιτάκι και ένα πιάτο φαγητό η αλήθεια είναι ότι είναι ταλαιπωρημένος γιατί σε κάποιο βαρέλι ήταν δεμένος με μία αλυσίδα που την έχω στα χέρια μου ενωμένη με σύρματα πού του έμπαιναν στο λαιμό και με λίγες πληγές που σύντομα θα επουλωθούν έχει γίνει η αποπαρασίτωση από τα κορίτσια της φιλοζωικής Ομαδα Εθελοντων Νοιάζομαι είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας ήρεμος και δείχνει και τα δόντια του όταν χρειάζεται…τι βγήκε λοιπόν από αυτό? ότι αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος κανείς δεν ξέρει τη μοίρα του σκύλου.. να έχετε υπόψη σας ότι ήταν για καλό του σκύλου που βρέθηκε ο γεράκος και το μάζεψε εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ.», αναφέρει.

Previous ArticleNext Article