Εκδηλώσεις, Εκκλησία, Εκπαίδευση - Παιδεία, ΠΑΙΔΙ

Με λαμπρότητα έγινε χτες ο Αγιασμός στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση»

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ανακαινισμένης του αυλής, παράλληλα με τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019 – 2020.

Την Ακολουθία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος. Στη συνέχεια, το λόγο είχε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος, τονίζοντας πάντα το μεγάλο ρόλο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, μίλησε για το σχολείο, το έργο που επιτελείται καθημερινά, τους στόχους που θέτονται για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κτιρίου, το ζήλο που επιδεικνύουν οι παιδαγωγοί και τις ευκαιρίες που έχουν καθημερινά τα παιδιά να μαθαίνουν.

Ευχαρίστησε θερμά τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Δαμασκηνό Κιαμέτη για την ιδέα του αρχικά και έπειτα για την αμέριστη συμπαράσταση του έως και την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του αύλειου χώρου μας. Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Βασιλεία Κοντομέρκου, ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών της αυλής. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος δήλωσε τη πρόθεσή του για πλήρη ανακαίνιση του Σταθμού, τόνισε τη σημασία που κατέχει στη ζωή του παιδιού το πρώτο του σχολείο, ευχαρίστησε το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά και ευχήθηκε μια καλή σχολική χρονιά.

Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι κεράστηκαν αναψυκτικά και παγωτό , ευγενικές χορηγίες από την ΕΨΑ και το Ζαχαροπλαστείο «Μπάμπης».

Previous ArticleNext Article