ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, Σκιάθος, Σκόπελος

Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου

Καλώς Ήρθατε στο Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου

Ημέρα Υλοποίησης:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, 09:30-17:30

Τόπος Υλοποίησης: Αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου & Λυκείου Σκιάθου, Πεζόδρομος Παπαδιαμάντη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Σχολείο Τουρισμού OnTour;

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ;

Στο Σχολείο Τουρισμού OnTour Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – Σκιάθου, θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα ακούσεις για τις τάσεις της αγοράς, ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Θα βρεις τον δικό σου ρόλο μέσα στην αλυσιδωτή αντίδραση που ονομάζεται τουρισμός, θα προβληματιστείς, θα ενθουσιαστείς και θα θέσεις νέους στόχους.

Πέραν των νέων γνώσεων, που θα σου προσφέρουν απλόχερα οι ομιλητές μας, θα έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις το δίκτυο γνωριμιών σου, να ακούσεις από πρώτο χέρι τι έχουν να πουν για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, οι συνάδελφοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής σου και τέλος, θα γελάσεις, θα συγκινηθείς και θα φύγεις ανανεωμένος/η και με περισσότερη διάθεση και πάθος για το αύριο!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.

 

Previous ArticleNext Article