top, Εθελοντισμός, Εκδηλώσεις, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

“Παίδων Δράσεις 3” αυτό το Σάββατο από την εθελοντική διαδικτυακή ομάδα Μαμάδες Ν.Μαγνησίας με δωρεάν είσοδο για όλα τα παιδιά!

Για τρίτη χρονιά φέτος , η εθελοντική διαδικτυακή ομάδα Μαμάδες Ν.Μαγνησίας , διοργανώνει δωρεάν δράσεις για τους μικρούς μας φίλους , το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου από τις 17.30 έως τις 20.30 μ.μ στον χώρο τους Ιππικού Ομίλου Ιπότις .

Συμμετέχουν οι φορείς : ‘Ιππικός Όμιλος Ιπότις’ , ‘Πολεμικές Τέχνες Ίχωρ’ , ‘Dance Studio’ , ‘Αιχμή Ξιφασκία & taekwondo’ , ‘Άθλος Μπάντμιντον Αγρια Βόλου’ , ‘Κέντρο Μελέτης Αλφαβητάρι’ , ‘Διατροφολογικό γραφείο Νάντια Δεληγιάννη’ , ‘Ambassadors’ και ‘Spiderman Volos’ .

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα της ιππασίας κάνοντας μία μικρή βόλτα με άλογο , να γνωρίσουν την παραδοσιακή τέχνη του OKINAWA ( καράτε ) , του χορού μέσω επίδειξης , του μπάντμιντον μέσω παιχνιδιού , της ξιφασκίας και του Taekwondo μέσω κινητικών παιχνιδιών καθώς επίσης να δημιουργήσουν τις χειροτεχνίες τους , να παίξουν με την διατροφή και να θαυμάσουν τα ‘γλυπτά φρούτα’. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιπποθεραπεία και την θεραπευτική ιππασία . Μαζί θα βρίσκονται οι νεαρές πρέσβειρες κατά του σχολικού εκφοβισμού , όπου θα σας ενημερώσουν για το φλέγον αυτό θέμα , θα διασκεδάσουν τα παρευρισκόμενα παιδιά με διαδραστικά παιχνίδια και θα προσφέρουν δωρεάν ζωγραφική προσώπου . Κοντά στους μικρούς μας φίλους , θα βρεθεί και ο γνωστός Spiderman της πόλης μας. Σας περιμένουμε να περάσουμε παρέα ένα διασκεδαστικό απόγευμα , γεμάτο δραστηριότητες και δώρα .

Previous ArticleNext Article