Ειδήσεις, Λάρισα

Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός γυναίκας στη Λάρισα

Μυστήριο καλύπτει ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στο φράγμα της Γυρτώνης το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σκελετός φέρεται να ανήκει σε γυναίκα, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να ανήκει στην 59χρονη Βάσω Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από μήνες στη Λάρισα. Ωστόσο, σύμφωνα με το larissanet, τα οστά που βρέθηκαν είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι που δεν φαίνεται να δικαιολογεί απόλυτα το αρχικό αυτό σενάριο των αρχών.

Πάντως, θα κληθούν οι συγγενείς της  Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα για να δουν τα ευρήματα. Τα οστά αναμένεται να εξετάσει και η ιατροδικαστής Λάρισας και να πάρει δείγμα ώστε να μπορέσει να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Το θέμα έγινε γνωστό στην αστυνομία τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης οπότε και δέχθηκε τηλεφώνημα με το οποίο πληροφορήθηκε ότι στο φράγμα της Γυρτώνης βρέθηκε κρανίο και οστά που πιθανότατα παραπέμπουν σε γυναίκα.

Στο χώρο βρέθηκε, ακόμη, ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας φόρμας.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν από συνεργείο καθαρισμού του φράγματος. Οι άνθρωποι του συνεργείου σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article