Διατροφή, Ειδήσεις, Ελλάδα

Προσωρινό λουκέτο σε μονάδα παραγωγής ζύμης προχώρησε ο ΕΦΕΤ

Προσωρινό λουκέτο στη μονάδα παραγωγής ζύμης(πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή, κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής της ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης προχώρησε ο ΕΦΕΤ κρίνοντας πως κινδυνεύει η δημόσια υγεία.

Συγκεκριμένα οι ελεγκτές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ., όπως αναφέρει το ανακοινωθέν του Φορέα, διαπίστωσαν ότι από τη λειτουργία της επιχείρησης και τις τηρούμενες συνθήκες υγιεινής, «τίθεται σε άμεσο κίνδυνο η δημόσια υγεία και παρίσταται ανάγκη αποτροπής του κινδύνου». Μάλιστα για την εφαρμογή της αναστολής ενημερώθηκαν άμεσα η Αδειοδοτούσα Αρχή και η Ελληνική Αστυνομία ενώ παράλληλα ξεκινάει και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων (προστίμου).

Στη συγκεκριμένη επιχείρηση είχαν διαπιστωθεί και σε προηγούμενους ελέγχους, παραβάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, ορισμένες καθ’ υποτροπή, για τις οποίες έχουν ήδη επιβληθεί διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμα).

Η εταιρεία, που διαθέτει τα εμπορικά σήματα ΖΥΜΑ και ΖΥΜΑΡΑΚΙΑ, διανέμει τα προϊόντα της σε ολόκληρη την Ηπειρωτική χώρα, καθώς και στα νησιά με περισσότερους από 3.000 πελάτες καθώς επίσης και στο χώρο των SUPER MARKET.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article