ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

40χρονος στη Μαγνησία στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση αγριογούρουνων

Αγιο είχε 40χρονος δικυκλιστής, ο οποίος δέχτηκε επίθεση την ώρα που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον παλιό δρόμο Διμηνίου – Σέσκλου.

Ηταν λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 40χρονος εργαζόμενος και οικογενειάρχης αναχώρησε από το Σέσκλο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, για να μεταβεί στην εργασία του. Όπως κάθε πρωί έτσι και την περασμένη Τρίτη ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου – Διμηνίου, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, γιατί είναι ο συντομότερος για Βόλο.

Ξαφνικά μπροστά του στη μέση του δρόμου πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερο από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις. Όσο και αν προσπάθησε να τα αποφύγει ο 40χρονος οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί επέμβαση. Στο δημοτικό διαμέρισμα του Σέσκλου μετά από το συμβάν οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο πόδι.

Οπως τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Μιχάλης Στύλλας, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου, δεν είναι το πρώτο συμβάν που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα με αγριογούρουνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ. των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», πρόσθεσε έντονα προβληματισμένος ο κ. Στύλλας. Σημειώνεται πως ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί και αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς και όπως λένε οι γνωρίζοντες η μοναδική λύση είναι η απελευθέρωση του κυνηγιού τους όλο τον χρόνο.

Πηγή: taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article