Διατροφή

Ημέρα Διατροφής 2019: ΔΩΡΕΑΝ γευστική δοκιμή προϊόντων με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ελάτε όλοι στον Πειραιά για ένα Γευστικό ταξίδι διατροφής με ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή και διανομή προϊόντων στον πεζόδρομο Δραγάτση.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την  Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, τη Τετάρτη (16/10) από τις 11:00 π.μ. έως και τις 6:00 μ.μ. με επικεφαλής τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα βρίσκονται στον Πεζόδρομο της οδού Δραγάτση στον Πειραιά.

Ελάτε μαζί μας να δοκιμάσουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ:

  • Δυναμωτικά smoothies και υπέροχους φρεσκοστυμμένους χυμούς παρασκευασμένα με τους αποχυμωτές και τα blenders της Philips
  • Πεντανόστιμους συνδυασμούς με παξιμάδια ”το Μάννα” Τσατσαρώνακη
  • Γευστικούς χυμούς της εταιρείας Κάμπος Χίου, ΧΩΡΙΣ προσθήκη ζάχαρης
  • Φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά με β-γλυκάνη και High – Protein
  • Εύγεστο νερό εμπλουτισμένο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, το Vitamin Well
  • Αυθεντική, γεμάτη γεύση μπύρα χωρίς αλκοόλ, ΦΙΞ ΑΝΕΥ

Ακόμα, μπορείτε να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ από:

  • Το No1 ελληνικό μέλι ασυναγώνιστης ποιότητας, το Μέλι Αττική
  • Το καινοτόμο συμπλήρωμα Διατροφής,Libramed που ελέγχει το γλυκαιμικό δείκτη
  • Πρωτοποριακά Συμπληρώματα Σιδήρου Sideral & Μαγνησίου Ultra Mag Oro

Στόχος της εκδήλωσης η διατροφική ενημέρωση του κοινού!

Μάθετε περισσότερα για την 13η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !

Η τροφή είναι το «φάρμακο» σου και το φάρμακο σου είναι η τροφή!

Όταν ο Ιπποκράτης διατύπωσε τη συγκεκριμένη άποψη προφανώς είχε στο μυαλό του ότι κάποιες τροφές διαθέτουν ιδιαίτερες ιδιότητες, οι οποίες προάγουν το σύνολο της υγείας.

Πράγματι, η σημερινή επιστημονική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη αυτή αποδεικνύοντας τις ευεργετικές δράσεις ορισμένων τροφίμων.

Όλο και περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία των διατροφικών συστατικών στη διαμόρφωση της ανθρώπινης υγείας. Και ως γνωστόν η αποκλειστική πηγή πρόσληψης των θρεπτικών ουσιών είναι τα διάφορα τρόφιμα.

Η τροφοδότηση των ανθρώπινων οργάνων και ιστών με τις κατάλληλες δομικές διατροφικές ουσίες προάγει το βέλτιστο βαθμό των λειτουργιών του ανθρώπινου σώματος.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Previous ArticleNext Article