Ελλάδα, Καιρός

Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα κυλήσει ο καιρός της εβδομάδας

Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα κυλήσει ο καιρός της εβδομάδας. Ο καιρός θα είναι καλός τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά σε πολλές περιοχές τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες 

ΤΡΙΤΗ 15-10-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

tritis_kairos

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2019
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

tetarti_kairiko

ΠΕΜΠΤΗ 17-10-2019
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3, στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

pempti_kairiko

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-10-2019 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 19-10-2019
Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3, στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

paraskeui_kairiko
 Πηγή: protothema.gr
Previous ArticleNext Article