Αστυνομικά νέα

Σκότωσε τον άντρα της με τον πλάστη και με βραστό νερό στη Μεσσηνία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σκάλα Οιχαλίας Μεσσηνίας από τον βίαιο διαπληκτισμό ζευγαριού που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε έναν 73χρονο και την 68 ετών σύζυγό του. Η κατάσταση, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βγήκε εκτός ελέγχου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η ηλικιωμένη γυναίκα άρπαξε μια κατσαρόλα που έβραζε νερό και περιέλουσε με αυτό τον 73χρονο προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα. Στη συνέχεια, πήρε από την κουζίνα της έναν ξύλινο πλάστη και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό το μεσημέρι της Κυριακής και αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις όπου και συνέλαβαν την 68χρονη.

Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όμως υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά του έχοντας σοβαρά εγκαύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη της.

Μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακές διάφορες που οδήγησαν την 68χρονη στο έγκλημα. Ωστόσο νεότερες μαρτυρίες έρχονται να περιπλέξουν την κατάσταση καθώς κάποιοι μιλούν για ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες που πολλές φορές μάλιστα ιδιαίτερης βιαιότητας.

Φως στα αιτία του εγκλήματος αναμένεται να ρίξει τόσο η κατάθεση της 68χρονης όσο και η έρευνα που διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article