• ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Εκδηλώσεις, ΜΟΥΣΙΚΗ, Τοπικά Νέα, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Kelly Finnigan &The Atonements: Ένα υπέροχο live στο Lab Art στον Βόλο

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου ο ανανεωμένος χώρος του Lab Art φιλοξένησε τον Kelly Finnigan, τη σπουδαία φωνή των Μonophonics, και τη μπάντα του The Atonements. Ο Finnigan, ένας από τους ελάχιστους αν όχι ο μοναδικός πρεσβευτής του ριζοσπαστικού αυτού είδους της soul,παρουσίασε τον καινούργιο του δίσκο «The Tales People Tell», κομμάτια του οποίου γνώρισαν άμεσα τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία.

 

H μουσική του, ενταγμένη στο ευρύτερο κλίμα αναγέννησης της soul μουσικής των ‘60sκαι ‘70s και με groove χαρακτήρα απλά καθήλωσε όλους όσους βρεθήκαμε εκεί. Άκρως θεατρικός, με αστείρευτη ενέργεια και επικοινωνία με το κοινό μας γέννησε πλήθος συναισθημάτων κάνοντας μας να νιώθουμε απίστευτα τυχεροί που βρεθήκαμε εκεί.

 

Παρά το γεγονός ότι η απήχηση του κόσμου δεν ήταν ανάλογη του τεράστιου μουσικού ταλέντου του, το Lab Art γέμισε από την μοναδική φωνή του Finnigan, τον πολυποίκιλο και πλούσιο ήχο των Atonements και όλη την γεμάτη ενθουσιασμό ενέργεια των παρευρισκόμενων, όλα εντός του υπέροχου περιβάλλοντος που προσφέρει ο χώρος του Lab Art. 

 

 

Προτείνω αναμφισβήτητα, αν είστε λάτρεις της soul ή αναζητάτε εκείνον τον ήχο, ο οποίος αν και «ντυμένος» με το ένδυμα μιας άλλης εποχής, φέρει κάτι το καθαρά καινοτόμο, να ρίξετε μια ματιά στην πορεία αυτού του ερμηνευτή και σίγουρα να μη χάσετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε κάποια στιγμή από κοντά.

Πάρτε μια μικρή γεύση από το live τους την Παρασκευή: https://www.youtube.com/watch?v=QU9v5J1Emvk

Previous ArticleNext Article