Ειδήσεις, Ελλάδα, ΠΑΙΔΙ

Συγκινεί ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ: Οι δωρεές ήταν από 1 έως και 40.000 ευρώ

Τη βαθιά ευγνωμοσύνη του για την ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τη συγκέντρωση του αναγκαίου ποσού για τη μεταφορά του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ από τη Χαλκίδα στη Βοστώνη των ΗΠΑ, με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο, εξέφρασε ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Γλωσσιώτης.

Μιλώντας την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, ο κ. Γλωσσιώτης σημείωσε πως τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ήταν 3.100.000 ευρώ.

Διέψευσε, ωστόσο, ότι υπήρξε κατάθεση ύψους 1 εκατ. ευρώ από άγνωστο ιδιώτη, επισημαίνοντας ότι τα ποσά που συγκεντρώθηκαν, ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφταναν μέχρι και τις 40.000 ευρώ.

Εξάλλου, ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ανέφερε ότι οι κουμπαράδες για τη συγκέντρωση χρημάτων θα είναι ανοιχτοί μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.

Το μικρό αγόρι έχει διαγνωστεί με τη νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας, μια σπάνια νευρομυϊκή ασθένεια, για την οποία θα υποβληθεί σε εξειδικευμένη γονιδιακή θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης.

Πηγή: cnn.gr

Previous ArticleNext Article