top, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΡΟΣΩΠΑ

Φανή Τσελεπή: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια από το “The Voice” σε μια αποκλειστική συνέντευξη

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς μόλις την αντικρίζεις είναι τα μεγάλα εκφραστικά μάτια της! Ο λόγος για τη Φανή Τσελεπή που όλοι μας την μάθαμε μέσα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ‘’ Τhe Voice’’ το 2014 που συμμετείχε με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα λοιπόν…

Συνέντευξη: Θάλεια Ζαρογιάννη

Φανή μου, σε ευχαριστούμε για τη συνέντευξη. Μίλησε μας λίγο για σένα και το τραγούδι.

Εγώ σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνετε! Μεγάλωσα στο Βόλο και σπούδασα στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από τα παιδικά μου χρόνια όμως είχα μια ξεχωριστή αγάπη για τη μουσική και έτσι αποφάσισα να κάνω μαθήματα πιάνου και κιθάρας. Αλλά, μέσα από τη μάθηση της μουσικής ήξερα ότι το τραγούδι ήταν αυτό που μου ταίριαζε και με κέρδισε τελικά.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι επαγγελματικά με το τραγούδι;

Μπορώ να πω πως η καριέρα μου ξεκίνησε το 2013,  γιατί τότε έλαβα μέρος στο γνωστό φεστιβάλ τραγουδιού ‘’ KAZARMA MUSIC FESTIVAL’’που διοργανώνει ο μουσικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης, όπου κατέκτησα την πρώτη θέση από συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Αυτή ήταν η αρχή για μένα!

Πού έχεις δουλέψει και τι ξεχωρίζεις σαν σημείο καμπής στην καριέρα σου;

Έχω λάβει μέρος σε πολυάριθμες συναυλίες ενώ παράλληλα έκανα και κάποιες εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά του Βόλου.  Όμως, σταθμό για μένα αποτέλεσε η συμμετοχή μου στο ‘’ Τhe Voice’’ το 2014, όπου έφτασα στα Lives και πραγματικά ήταν κάτι μοναδικό! Η επαφή με τον κόσμο και τα θετικά σχόλια που έπαιρνα ήταν μαγικά για μένα!

Με ποιους καλλιτέχνες έχεις συνεργαστεί;

Η αναγνωρισιμότητα που κέρδισα μέσα από το “ The Voice” μου άνοιξε τις πόρτες για να γνωρίσω και να συνεργαστώ με σπουδαίους καλλιτέχνες τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Ξεχωρίζω ιδιαίτερα τα μεγαθήρια του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς και ο Στέλιος Ρόκκος. Η συνεργασία μου μαζί τους ήταν για μένα όνειρο ζωής και έλαβα τρομερή εμπειρία μέσα από όλο αυτό.

Πού σε βρίσκουμε αυτή τη χρονική περίοδο;

Στο Βόλο έχω γυρίσει εδώ και μερικά χρόνια, γιατί η μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου ήταν η μητρότητα. Μοναδικό συναίσθημα, το απόλυτο μπορώ να πω και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Εδώ και  τέσσερα χρόνια τραγουδάω στο αγαπημένο ‘’Ελλάδας Εικόνες’’ που κυριολεκτικά σφύζει από κόσμο και σας περιμένουμε με χαρά να διασκεδάσουμε μαζί.

Κλείνοντας, πες μας τι σχέδια έχεις για το μέλλον.

Έχω κάτι που ετοιμάζω, το οποίο ακόμη δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αλλά σίγουρα θα αποτελεί μεγάλη έκπληξη για όλους!

Previous ArticleNext Article