Ειδήσεις, Ελλάδα, ΠΑΙΔΙ

Ένα 3χρονο αγοράκι έμεινε ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο για ώρες

Ένα 3χρονο αγοράκι έμεινε ξεχασμένο σε σχολικό λεωφορείο για περίπου 3 ώρες στην Παλλήνη το πρωί της Τρίτης.

Για το απίστευτο περιστατικό έχει συλληφθεί ο οδηγός του λεωφορείου και οι δύο συνοδοί, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνοδοί ξέχασαν το παιδάκι στο λεωφορείο και κάποια στιγμή η δασκάλα αντιλήφθηκε την απουσία του, με αποτέλεσμα να καλέσει τη μητέρα του, υποθέτοντας ότι το παιδί ήταν άρρωστο και δεν είχε πάει καθόλου στο σχολείο.

Η μητέρα όμως την ενημέρωσε ότι το παιδί είχε φύγει κανονικά για το σχολείο και τότε άρχισαν να ψάχνουν το 3χρονο και διαπίστωσαν ότι το παιδάκι το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Συγκλονίζει η μητέρα του 3χρονου παιδιού που καταγγέλλει ότι το αγοράκι της έμεινε για ώρες κλεισμένο σε σχολικό λεωφορείο στην Παλλήνη.

Η μητέρα του δεν μπορεί ακόμα να συνέλθει από τη λαχτάρα που πήρε το πρωί της Τρίτης 29 Οκτωβρίου όταν της τηλεφώνησε η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού και της είπε έντρομη ότι ο γιος της ο Θαλής, δεν βρίσκεται στο σχολείο, ενώ η ίδια τον είχε βάλει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα του τρίχρονου αγοριού περιέγραψε πως όταν το άκουσε αυτό τα έχασε.

«Πέντε λεπτά πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: “Ηρεμήστε τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!” Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ο Θαλής ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε» ανέφερε.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μέχρι τώρα δεν υπήρξε απάντηση από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό στις καταγγελίες της μητέρας.

Ο Θαλής νοσηλεύεται από χθες στο Παίδων Πεντέλης. Έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους. Οι γονείς του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων.

«Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να πληρώσουν γι΄αυτό που έγινε», καταλήγει η μητέρα του τρίχρονου Θαλή.

Πηγή: newsbeast.gr

Previous ArticleNext Article