Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Ελλάδα

Άγρια δολοφονία 48χρονου από τον κουνιάδο του στα Μέγαρα- Τραυματισμένη η σύζυγός του

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να αντιμετωπίζει ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν οι πρώτες κουβέντες του σωφρονιστικού υπαλλήλου στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο δολοφόνος είπε, μάλιστα, στους αστυνομικούς ότι τελούσε σε τόση σύγχυση ώστε δεν θυμόταν που βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα.

Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Γείτονας που μίλησε σε δημοσιογράφους είπε ότι ο δράστης, ο οποίος αρχικά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, είπε σε κάποιον περίοικο που βγήκε να δει από πού ακούστηκαν οι πυροβολισμοί «μπες μέσα δεν είναι τίποτα,πυροτεχνήματα είναι».

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδία τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό, δηλαδή, της μητέρας του.

Κατά πληροφορίες ήταν αυτός, ο αδερφός της 43χρονης που μπήκε στο σπίτι μετά το φονικό και φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

Το ζευγάρι διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του άντρα ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη .

Ο δράστης, κατά πληροφορίες, κατηγορούσε τον 48χρονο για τον χωρισμό του από τη πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν αδερφή του άτυχου άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του δολοφόνου, η οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί του, τον χώρισε λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πληροφορίες από συναδέλφους του δράστη στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέρουν ότι ο δολοφόνος υπηρετούσε για 25 χρόνια στο νοσοκομείο των φυλακών καθώς και ότι δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα. Οι ίδιοι συνάδελφοι που μίλησαν στο protothema.gr τον περιγράφουν ως ήσυχο σημειώνοντας ότι πριν από καιρό είχε πεθάνει και η μητέρα του ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν πιεσμένος.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article