ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

Διάκριση των εταιρειών ΕΨΑ και Organic 3S για το LIGHT DROPS

Το LIGHT DROPS, μία 100% ελληνική καινοτομία των εταιρειών ΕΨΑ και Organic 3S, διακρίθηκε με το Bronze βραβείο στα Healthy Diet Awards 2020, στην κατηγορία “Sweet Products”, που θεσπίστηκαν για 1η φορά φέτος, από την Boussias Communications. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental.

Το LIGHT DROPS, το 1ο ελληνικό υγρό γλυκαντικό από το φυτό στέβια, από το 2012, αφορά μία επιτυχία πολύμηνης έρευνας και άρτιας συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ακολούθησαν πιστά τη φιλοσοφία τους για καινοτόμα, ποιοτικά και γευστικά προϊόντα και τη γενικότερη τάση της αγοράς για υγιεινή διατροφή. Την επιτυχία επισφράγισε φέτος το λανσάρισμα της πρακτικής συσκευασίας LIGHT DROPS stick 1ml, μοναδική στο είδος της, καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο ανταγωνιστικό προϊόν.

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές και τους εμπλεκόμενους φορείς για τη βράβευση και ευχόμαστε ο θεσμός αυτός να αποτελέσει τη βάση για την ανάδειξη των Healthy προϊόντων και την έμπνευση για περισσότερα τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο και υγιεινό μοντέλο διατροφής.

Previous ArticleNext Article