ΕΚΘΕΣΕΙΣ, Τεχνολογία

Ρεκόρ επιτυχίας με 18.000 επισκέπτες για την 7Η έκθεση «Εφοδιαστική αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo»

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, 18.000 επισκέπτες, 250 απόλυτα ευχαριστημένους εκθέτες, περί τους 600 συμμετέχοντες στα πολύ-συνέδρια LOGI.C 2019, και σημαντικές ανακοινώσεις σε θεσμικό επίπεδο τόσο από το υπουργείο Ναυτιλίας, όσο και από το υπουργείο Ανάπτυξης που εγκαινίασαν την έκθεση, ολοκληρώθηκε η 7η διοργάνωση της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo», από την o.mind Creatives.

Κατά την διάρκεια των 3 εκθεσιακών ημερών, υψηλού επιπέδου επισκέπτες από το εμπόριο, τη βιομηχανία και την επιχειρηματικότητα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 250 εκθέτες από όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών, της συσκευασίας, και του επαγγελματικού οχήματος, επιτυγχάνοντας στοχευμένες εμπορικές συνεργασίες.

Τα επιτυχημένα για όλους αποτελέσματα της έκθεσης, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και επισκεψιμότητας, αναδεικνύουν την σημασία της ίδιας της αγοράς μας. Μιας αγοράς στην οποία όλοι μαζί, διοργανωτές και εκθέτες, επενδύουν, πιστεύοντας ακράδαντα στη δυναμική και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της.

Κατά τη διάρκεια των λαμπρών εγκαινίων της, το Σάββατο, τόσο ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, όσο και ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, μίλησαν για την εθνική προσπάθεια ενδυνάμωσης του επενδυτικού προφίλ της χώρας, κάτι που θα βοηθήσει άμεσα στην ανάπτυξη της αγοράς Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ενώ έγινε ξεκάθαρα λόγος για ενοποίηση των κατακερματισμένων έως τώρα Εθνικών Σχεδίων για την Λιμενική Πολιτική και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Ιδιαίτερη σημασία είχε και η ανακοίνωση στο πλαίσιο των πολυσυνεδρίων LOGI.C, της ειδικής συμβούλου του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κας Ολυμπίας Μαρκέλου για την ανάπτυξη του εργαλείου GOV.GR το οποίο θα ενοποιεί όλες τις υπηρεσίες από τις οποίες θα χρειάζονταν οποιοδήποτε πιστοποιητικό οι πολίτες και οι επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της προσπάθειας για απλοποίηση της γραφειοκρατίας.

Παράλληλα, μια σειρά εταιρικών ανακοινώσεων έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των εκθεσιακών ημερών, με έμφαση στο digitalization, τις λύσεις ψηφιοποίησης εγγράφων, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση στο πλαίσιο της Cargo Truck & Van Expo, έκαναν οι λύσεις που αφορούσαν στο leasing επαγγελματικού στόλου οχημάτων τόσο van, όσο και φορτηγών.

Εκθέτες, επισκέπτες και διοργάνωση ανανέωσαν το εκθεσιακό ραντεβού τους για τον Νοέμβριο του 2021 στην 8η οργάνωση της διπλής έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» – «Cargo Truck & Van Expo».

Previous ArticleNext Article