Ειδήσεις, Ελλάδα, ΠΑΙΔΙ

Τρίχρονη έφυγε από παιδικό σταθμό χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Στιγμές μεγάλης αγωνίας έζησε  η οικογένεια της τρίχρονης Ηλέκτρας στον Βύρωνα από την απίστευτη περιπέτεια της μικρής. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο πατέρας άφηνε την κόρη στον παιδικό σταθμό. Το θρίλερ άρχισε  λίγη ώρα αργότερα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ενημέρωσαν ότι η Ηλέκτρα ήταν άφαντη.

Σύμφωνα με το Star, όπως  καταγγέλλει ο πατέρας, η μικρή κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των υπευθύνων και να βγει στο δρόμο χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, το παιδάκι σώθηκε από τύχη, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα από το σημείο.

Κάτοικος της περιοχής εντόπισε τη μικρή

«Θα μπορούσαμε να μιλάμε είτε για amber alert στην τηλεόραση είτε ακόμα και για κηδεία…», λέει σοκαρισμένος ο πατέρας. Άφησε την τρίχρονη κόρη του στον παιδικό σταθμό στον Βύρωνα το πρωί της Παρασκευής. Ήταν ήσυχος για την ασφάλειά της. Ξαφνικά ενημερώθηκε πως η μικρή είχε καταφέρει να ξεφύγει της προσοχής της δασκάλας και να βγει στο δρόμο.

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού η μία εκδοχή ήταν επειδή είχαν μια θεατρική παράσταση και είχαν αφήσει ανοικτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η Ηλέκτρα χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό και ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω καταλάθος», λέει ο πατέρας που καταγγέλλει πως το μόλις τριών χρονών παιδί διέσχισε 200 μέτρα και έφτασε μέχρι τη λεωφόρο.

Τη μικρούλα εντόπισε στο δρόμο κάτοικος της περιοχής και την επέστρεψε στον παιδικό σταθμό. «Ήταν η κυρία στο σπίτι της, την είδε, κατέβηκε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό».

Εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση έδωσε ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Πριν έναν μήνα, υπενθυμίζεται ότι είχε απασχολήσει πολύ η υπόθεση του ξεχασμένου τρίχρονου αγοριού σε σχολικό παιδικού σταθμού της Παλλήνης.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article