top, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζήσε τη μαγεία του Christmas Theater με μοναδικές παραστάσεις!

Σάββατο βράδυ και μας βρίσκει στην κατάμεστη αίθουσα του μοναδικού στην Ελλάδα Christmas Theater,όπου και φέτος έχει μοναδικές παραστάσεις για όλη την οικογένεια! Τι σας έλεγα,ααα ναι ήρθαμε για να απολαύσουμε τη Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι. Φτάσαμε νωρίς για να είμαστε σίγουροι ότι και πάρκινγκ θα βρούμε και δεν θα έχει κόσμο στο ταμείο.

Η παράσταση μπορεί να άρχιζε στις 8 αλλά εμείς καθόμασταν ήδη στις θέσεις μας από τις 7.15. Και περιμέναμε να ακούσουμε υπέροχη μουσική.. Οι θέσεις στο κέντρο της πλατείας μας είχαν ενθουσιάσει και έφτασε η στιγμή όπου πέφτουν τα φώτα και η μαγεία ξεκινάει…

Οι διάσημες μελωδίες της Λίμνης των Κύκνων, της Ωραίας Κοιμωμένης, του Καρυοθραύστη και άλλα σπουδαία αριστουργήματα του συνθέτη πλημμύρισαν την αίθουσα. Οι μουσικοί απόλυτα συγχρονισμένοι, ο μαέστρος έδινε το ρυθμό και όλοι μαζί ήταν μια ακουστική και οπτική πανδαισία!

Πώς πέρασε η ώρα ούτε που το καταλάβαμε. Μαγεία το πρόγραμμα και εμείς κατενθουσιασμένοι. Και ναι η μαγεία χρειάζεται στη ζωή μας και θα τη βρείτε φέτος τις γιορτές εδώ, στο Christmas Theater στην Αθήνα!

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου

Previous ArticleNext Article