Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο αυτοάμυνας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών από το σωματείο «Λωτός»

Ο Σύλλογος Φίλων Ασιατικών Τεχνών και Πολιτισμού «Λωτός», με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, που έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ κάθε έτος στις 25 Νοεμβρίου, διοργανώνει ανοικτό σεμινάριο δυναμικής αυτοάμυνας την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου,  στις 12:00’ στην έδρα του Συλλόγου, Σκίπη 5 στη Λάρισα.

Η προσέγγιση της δυναμικής αυτοάμυνας γίνεται μέσω του «Γουίνγκ Τζουν Κουνγκ Φου», μιας παλιάς κινέζικης Τέχνης αυτοάμυνας, η οποία χαρακτηρίζεται από την αποτελεσματικότητα μέσω της απλότητας φυσικών κινήσεων του σώματος και ενδείκνυται για γυναίκες και παιδιά, καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική και σωματική δύναμη.

Ο Σύλλογος Φίλων Ασιατικών Τεχνών και Πολιτισμού «Λωτός» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με έδρα τη Λάρισα και αρκετές δεκάδες μέλη που έχει ως σκοπό, τη γνωριμία και την επαφή με ασιατικές Τέχνες και πρακτικές, οι οποίες αφορούν τη σωματική και πνευματική ευεξία και ανάπτυξη.

Το φάσμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου «Λωτού» εκτός από «Γουίνγκ Τζουν», περιλαμβάνει μαθήματα και τμήματα τριών διαφορετικών προσεγγίσεων γιόγκα, αλλά και πιλάτες, σύγχρονο χορό καθώς και εικαστικό εργαστήρι για παιδιά.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημήτρη Μαντζιαφό στο τηλέφωνο 6983433401.

Previous ArticleNext Article