top, Μαγνησία, ΠΡΟΣΩΠΑ

Η μεταμόρφωση ενός παλιού διαμερίσματος σε μοντέρνο από τη διακοσμήτρια Σοφία Αδάμ

Ένα πολύ παλιό διαμέρισμα 75τμ ανακαινίστηκε από τη διακοσμήτρια Σοφία Αδάμ και μεταμορφώθηκε σε μοντέρνο παράδεισο για την Ντέμη Κρυστάλλη και τον Απόστολο Πουλιάνα.

Οι χώροι συνολικά σχεδιάστηκαν σε μοντέρνα και λιτή γραμμή με vintage πινελιές ενώ το ζητούμενο ήταν η δημιουργία  ενιαίων ανοιχτών και άνετων χώρων ετσι ώστε να επιτρέπεται στο φως να εισχωρεί στο  καθιστικό,τραπεζαρία  και κουζίνα  ενώ παράλληλα να δίνεται η αίσθηση του ευρύχωρου και άνετου χώρου.

Το ξύλο κυριαρχεί στο δάπεδο για να ζεστάνει και να μεγαλώσει την κατοικία ενώ παράλληλα η δημιουργία ψευδοροφών εξυπηρετεί έτσι ώστε να εφαρμοστούν  σε διάφορα σημεία χωνευτά φωτιστικά ενώ σε άλλα επιλέχθηκαν από τη διακοσμήτρια κρεμάστρα για να στολίσουν και να δημιουργήσουν αντιθέσεις στην τραπεζαρία και στην κουζίνα .

Στους τοίχους οι αποχρώσεις του γκρι σε συνδυασμό με το διακοσμητικό τουβλάκι φωτίζονται από τις πινελιές του σάπιου μήλου στα μαξιλάρια και από την ταπετσαρία που διακοσμεί τον τοίχο της τραπεζαρίας.

Στην σύγχρονη επίπλωση της κατοικίας επικρατεί η vintage διάθεση, τόσο όσο, ώστε να μην ξεφεύγει από την μοντέρνα και πολυτελή διακόσμηση που ακολουθείτε.

Μια κατοικία που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Σοφία Αδάμ πάντα σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες έτσι ώστε να καλύπτονται οι λειτουργικές ανάγκες της οικογένειας και παράλληλα να χαρακτηρίζεται από φινέτσα και στυλ .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διακόσμηση και του δικού σας σπιτιού μπορείτε να βρείτε τη διακοσμήτρια Σοφία Αδάμ στο γραφείο της που βρίσκεται Δημάρχου Γεωργιάδου 157Α στο Βόλο καθώς και στα τηλέφωνα 24210 40601 και 6944245165

Previous ArticleNext Article