Εκδηλώσεις, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι “Μπλε” την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Λάρισα

Σε εορταστικό κλίμα η Λάρισα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2019 και να υποδεχθεί το 2020. O Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, για την αλλαγή του χρόνου καλεί τους συμπολίτες και τους επισκέπτες για τέταρτη χρονιά φέτος, στην πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, στο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί, με τους φοβερούς ΜΠΛΕ, το γκρουπ που απογειώνει το κέφι και τη διάθεση.

Την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από τις 11 το βράδυ, με ζεστό κρασί, θα ανάψουμε φαναράκια για να φωτιστεί ο ουρανός, πριν γίνει η νύχτα – μέρα με τα πυροτεχνήματα που θα πέσουν στην αλλαγή του χρόνου, αμέσως μετά τις ευχές του δημάρχου και το κόψιμο της βασιλόπιτας.

Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με την φωνή και την ερμηνεία της σε κάθε συναυλία!

Η πορεία των Μπλε συνεχίζει ακάθεκτη και εκρηκτική! Επτά albums και ένα διπλό best off έχουν καθιερώσει τους Μπλε ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μέσα στις γιορτές, μας έχουν υποσχεθεί και την κυκλοφορία 4 καινούριων τραγουδιών, ένα εκ των οποίων υπόσχονται να παρουσιάσουν για πρώτη ζωντανή εκτέλεση στην αλλαγή του χρόνου σε ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα του 2020 παρέα με το καταπληκτικό κοινό της Λάρισας.

ΜΠΛΕ:

Γιώργος Παπαποστόλου – Μουσική

Γιώργος Παρώδης – Στίχοι

Τζώρτζια Κεφαλά – Φωνή

Νατάσα Αλεξίου – Βιολί, φωνητικά

Μαζί τους στη σκηνή οι μουσικοί :

Πάνος Παπάζογλου – Κιθάρα

Διαμαντής Καραγιαννακίδης – Πλήκτρα

Χρήστος Κλάρος – Μπάσο

Χρήστος Κουτσούρης – Τύμπανα

Previous ArticleNext Article