Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία

Αγρίνιο: Πεντάχρονη έχασε τούφα από τα μαλλιά της σε κούνια στο νηπιαγωγείο της!

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα μαλλιά πεντάχρονης μπλέχτηκαν στο σχοινί της αυτοσχέδιας κούνιας που βρισκόταν στο νηπιαγωγείο της, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών του. Οι γονείς του νηπίου καταγγέλλουν βαριά αμέλεια, ξεκινώντας από την κούνια που ήταν ακατάλληλη και δεν έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Επιπλέον, η μητέρα της μικρής δήλωσε στο agriniopress.gr πως οι υπεύθυνες δεν λειτούργησαν ήρεμα, αλλά τράβηξαν με δύναμη το κεφάλι του παιδιού, με αποτέλεσμα να του ξεριζώσουν τα μαλλιά. Ως αποτέλεσμα και σύμφωνα με τους γονείς του, το κοριτσάκι είναι αρκετά στενοχωρημένο και σοκαρισμένο και έχει ήδη ζητηθεί να φύγει από το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο και να μεταφερθεί σε άλλο.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου: «Μόλις συνέβη το περιστατικό, οι νηπιαγωγοί επικοινώνησαν με τον άνδρα μου, τον ενημέρωσαν για ένα “μικρό ατύχημα” και τον καθησύχασαν. Θεωρήσαμε πως δεν χρειάζεται να πάμε στο νηπιαγωγείο. Μόλις όμως το παιδί επέστρεψε στο σπίτι με ταξί, όπως γίνεται κάθε μέρα, πάθαμε σοκ από το θέαμα που αντικρίσαμε», λέει η μητέρα της μικρής. Οι γονείς πήραν το παιδί και πήγαν αμέσως στο νηπιαγωγείο, όπου υπήρχε ένταση, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία που κατέγραψε το γεγονός. Πλέον, η μικρή λαμβάνει θεραπεία με κορτιζόνη και ο δερματολόγος που την εξέτασε κρίνει πως εφόσον οι θύλακες δεν έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, τα μαλλιά της θα ξαναβγούν.

Η οικογένεια, πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για την πρόκληση βλάβης στην κόρη τους και την αμέλεια, που όπως υποστηρίζει , επέδειξαν οι υπεύθυνες του νηπιαγωγείου.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή άρθρου: newsbreak.gr

Πηγές φωτογραφιών: eforigi.com.gr, agriniopress.gr

Previous ArticleNext Article