Ειδήσεις, Μαγνησία

Αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου για 15 μέρες

Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου και στο πλαίσιο των συνεχών προληπτικών μέτρων για λόγους δημόσιας υγείας και συγκεκριμένα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, από αύριο, Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020, και για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών αναστέλλεται η λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και θα εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ έκτακτες και επείγουσες ανάγκες.

Προς τούτο για το διάστημα αυτό καλούνται οι πολίτες να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες για τακτοποίηση υποθέσεων τους, που στερούνται του χαρακτήρα του επείγοντος. Ηδη με εντολή, επίσης, του Δημάρχου, γίνεται η προμήθεια δύο θερμοκαμερών για την εξέταση υπαλλήλων και πολιτών, ώστε κατά το δυνατόν να εντοπίζονται έγκαιρα ύποπτα συμπτώματα και να μην υφίστανται περαιτέρω συνέπειες.

Πρόκειται για ένα καθαρά προληπτικό μέτρο που σκοπό έχει την προστασία και των δημοτικών υπαλλήλων αλλά και των πολιτών. Όλοι με σύνεση και ψυχραιμία, χωρίς πανικό και υστερία, ας βοηθήσουμε να αντιμετωπιστεί με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες η παγκόσμια πανδημία στην όμορφη περιοχή μας.

Παράλληλα απευθύνουμε έκκληση προς την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να πράξουν αναλόγως για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην πόλη μας, όπως ορθά έπραξαν με το κλείσιμο των σχολείων.

Πηγή: ert.gr

Previous ArticleNext Article