Εκπαίδευση - Παιδεία, Ελλάδα

Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφής μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Παρατείνονται για μια εβδομάδα, ήτοι μέχρι τις 6 Απριλίου, οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη.

Οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες.

Πώς γίνεται η εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Για να παρακολουθήσει το παιδί σας την εξ αποστάσεως διδασκαλία θα πρέπει ως γονείς και κηδεμόνες να δημιουργήσετε για τα παιδιά σας ένα λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ( https://www.sch.gr/ ) → Εγγραφή μαθητών https://register.sch.gr/students/.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής θα σας ζητηθεί ο Αριθμός Μητρώου Μαθητή. Θα τον βρείτε στον Έλεγχο Προόδου του Α΄ τριμήνου ή προηγούμενων ετών, ακριβώς επάνω από το ονοματεπώνυμο του μαθητή.

Μπορείτε να δείτε την σχετική διαδικασία στο video που ακολουθεί

Για περισσότερες διευκρινίσεις για το ζήτημα της εξ αποστάσεως διδασκαλίας μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας πατώντας εδώ και να μάθετε περισσότερα για την εν λόγω διαδικασία.
Πηγή: infokids.gr
Previous ArticleNext Article